Rituals aanbieding Bol.com

Bol.com presenteert zich als de winkel voor iedereen en uiteraard kun je daar ook terecht voor een Rituals aanbieding bol.com. Opvallend is, dat alle producten die op de website van Rituals staan, ook bij bol.com te koop zijn. Binnen de webshop is er zelfs een aparte pagina aan de producten van Rituals gewijd. Van daaruit kun je op allerlei manier naar de producten of de thema’s navigeren. Als je eenmaal iets hebt geselecteerd kun je vanaf dat moment verder navigeren in de vertrouwde omgeving van bol.com. Dan komt je bijna automatisch terecht bij een Rituals aanbieding bol.com.

Bekijk hier alle Rituals aanbiedingen bij Bol.com

Shop-in-shop

Rituals aanbieding Bol.comIn 2016 heeft bol.com een grote stap gezet door Rituals een eigen omgeving te geven binnen de online shop. Het bedrijf heeft dat ook gedaan met andere grote merken in de beauty industrie. Via deze zogenaamde shop-in-shop formule kan Rituals zijn eigen filosofie uitdragen voor een publiek dat niet naar de eigen website van het bedrijf gaat. Je kunt op deze shop-in-shop pagina ongeveer dezelfde informatie vinden als op de eigen website van Rituals. De informatie op deze speciale pagina van bol.com wordt verzorgd door het team van Rituals. Als je op deze pagina kiest voor een product of een thema, wordt de informatie over de producten in de vertrouwde verkoopomgeving van bol.com gepresenteerd.

Rituals aanbieding bol.com tussen 100.000 artikelen

Door de samenwerking tussen de twee bedrijven zijn de producten van Rituals te vinden in de productendatabase van bol.com onder de categorie ‘cadeaus en inspiratie’. Daar staan ondertussen een kleine 100.000 artikelen in van allerlei merken. Je kiest in ‘cadeaus en inspiratie’ voor een subcategorie, bijvoorbeeld ‘beauty’, en vandaar kun je bij de merken voor ‘Rituals’ kiezen. Daarbij zit ook een Rituals aanbieding bol.com. Om rechtstreeks bij de producten van Rituals terecht te komen kun je beter de themapagina van Rituals op bol.com als startpunt gebruiken.

Welke Rituals zijn te koop bij Bol.com?

De meest bekende Rituals die te koop zijn bij Bol.com zijn Onder andere The Ritual of Samurai, Sakura, Ayurveda, Happy Buddha, Dao, Namasté en Jing.

Lichaamsverzorging

Van de bovengenoemde Rituals zijn heerlijke producten te koop voor lichaamsverzorging. De bad & Douchegel die heerlijke schuim wordt als je hem gebruikt is een van de meest bekende van deze producten. Andere heerlijke producten om je lichaam mee te verzorgen zijn de Rituals Bodycrème & olie, verzorging voor je haar, je handen, maar ook producten zoals deodorant en dames- en herenparfum.

Gezichtsverzorging

Speciaal voor je gezicht zijn er verschillende gezichtsverzorging producten ontwikkeld. Denk hierbij aan producten voor gezichtsreiniging, dag en nachtcrème, Serum, gezichtsoliën en Oogcrème. Het gehele assortiment is enorm breed, en dat maakt het extra leuk, want daardoor kun je gemakkelijk afwisselen!

Geschenksets

Van iedere Ritual zijn ook verschillende geschenksets verkrijgbaar. Deze zijn in small, medium en large verkrijgbaar. Hier zitten verschillende producten van een specifieke Ritual in een mooie cadeauverpakking. Ook deze cadeauverpakkingen zijn verkrijgbaar bij Bol.com.

Woonaccessoires

Voor in huis heeft Rituals een special lijn ontwikkeld om in je eigen huis helemaal in je element te komen. Zo zijn er van de verschillende soorten rituals Geurkaarsen, geurstokjes en kitchensets verkrijgbaar. Er is zelfs een autoparfum ontwikkeld zodat je ook onderweg kunt genieten van jouw favoriete geurtjes.

Extra mooie aanbiedingen tijdens de feestdagen

Tijdens de verschillende feestdagen die in Nederland gevierd worden, heb je extra kans dat jouw favoriete Rituals in de aanbieding is. Tijdens feestdagen als Valentijnsdag, Singles Day, Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Je kunt dan gemakkelijk bestellen en je nieuwe Rituals aankopen worden dan gewoon thuisbezorgd. Let op, het is erg druk rond de feestdagen. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan dat je gewend bent.

De voordelen van winkelen bij Bol.com

gevallen de volgende dag al op de stoep ligt. Je kunt dus direct gebruik maken van je nieuwe aankoop. Indien je gebruik maakt van een Bol.com Select account, dan is je bezorging altijd gratis, krijg je korting op de populairste producten en kunnen producten gratis retour gestuurd worden. Het Bol.com Select account kun je voor een jaarlijks bedrag van €9,99 per jaar genieten van alle handige voordelen. Een ander groot voordeel van winkelen bij Bol.com is dat je aankoop thuis wordt thuisbezorgd en dat je dus niet het hele winkelcentrum door hoeft te lopen met je nieuwe rituals aankoop. De voordelen van Bol.com gelden het hele jaar door!

Retourneren bij Bol.com

Ben je niet tevreden met je product? Dat kan gebeuren! Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Bol.com. Bekijk de voorwaarden op de website. Bol.com zal er alles aan doen om de bezorging van je bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Bekijk van te voren welke optie voor jouw bestelling er is met betrekking tot het bezorgen, maar ook met het retourneren van je aankoop.