Rituals Ayurveda aanbieding

Innerlijke harmonie en balans staan centraal in de Rituals Ayurveda aanbieding. Dit thema is gerelateerd aan een oude Indiase filosofie, die de innerlijke harmonie probeert te herstellen met behulp van het reinigen en voelen van het lichaam. Net zoals bij de andere thema’s bestaat ook dit thema uit een aantal producten, dat die filosofie ondersteunt. Onderdeel van de vier stappen die bijdragen aan innerlijke balans zijn producten voor de huid en een organische thee. De focus van deze Rituals Ayurveda aanbieding ligt op het maken van een goede start van de dag.

Rituals Ayurveda aanbiedingen:

Indiase roos en amandelolie – Rituals Ayurveda aanbieding

Alle thema’s van Rituals worden geconcentreerd rondom enkele vaste ingrediënten. Die kom je in elk product binnen dat thema tegen. Bij de Rituals Ayurveda aanbieding zijn dat de Indiase roos en zoete amandelolie. De Indiase roos heeft een zoet en verfijnd aroma. Deze roos wordt beschouwd als een universeel symbool van authenticiteit en liefde. Daarom roept dit aroma positieve gevoelens op. Dat merk je doordat je humeur sterk verbetert. Van zoete amandelolie is bekend dat het een voedende en vochtregulerende werking heeft voor de huid. Het is een zachte olie, die rijk is aan vitaminen en proteïnen.

Rituals Ayurveda aanbieding

Balans in vier stappen

Een goede start van de dag is met de Rituals Ayurveda aanbieding in vier stappen te realiseren. Je moet er wel even de tijd voor nemen. Na het wakker worden neem je eerst ruimschoots tijd om thee te zetten, de Vata Organische Thee. Die moet je een minuut of zes laten trekken voor de beste natuurlijke smaakontwikkeling. Daarna verwen je jezelf met een Shower Oil. Het zachte schuim wordt langzaam over de huid gemasseerd en daarna met water afgespoeld. Gebruik vervolgens één of twee keer per week een body scrub. Tenslotte geef je jezelf een massage met de droge Vata olie voor een perfecte innerlijke balans.

Rituals Ayurveda aanbiedingen:

Wat zit er in de Rituals Ayurveda aanbieding?

In de Rituals Ayurveda aanbieding zitten uiteraard douche gel, verschillende soorten oliën en een organische thee. Maar dit thema is ook erg gefocust op de omgeving. Er zijn allerlei producten waarmee je in je huis de juiste sfeer kunt scheppen. Denk bijvoorbeeld aan geurzakjes voor in de kasten. De geurstokjes zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar. Onderdeel van de Rituals Ayurveda aanbieding zijn ook geurkaarsen. Als je nog geen kennis hebt gemaakt met het Ayurveda ritueel is het misschien leuk om eens een cadeau set met een doucheschuim, shampoo, bodycrème en droge olie aan te schaffen. De prachtige verpakking kun je daarna voor iets anders gebruiken.

Rituals Ayurveda aanbiedingen

Test je persoonlijkheid

In de Ayurveda filosofie heeft iedereen een eigen persoonlijkheid. Om goed in balans te komen moet je die voor jezelf ontdekken. De Rituals Ayurveda aanbieding brengt de energie in je lichaam en geest in balans, zodat je je eigen persoonlijkheid beter kunt inschatten. Doe de test op de site van Rituals en ontdek welke persoonlijkheid jij hebt. Ben je creatief en soms wat impulsief? Dan ben je Vata. Ben je sterk, stabiel en komen mensen voor een luisterend oor naar jou toe? Dan ben je Pitta. Of ben je relaxt en zorgzaam? Dan ben je Kapha.

Welke Rituals kun je nog meer proberen?

Naast de Rituals pakketen met the Ritual of Ayurveda zijn er nog veel meer heerlijke rituelen beschikbaar. Ga op zoek naar jouw favoriete Rituals product voor het optimaal genieten en tot rust komen in je eigen omgeving. Andere populaire rituelen zijn The Ritual of Hammam, The Ritual of Samurai, The Ritual of Jing, The Ritual of Sakura, The Rituals of Dao en The Ritual of Karma. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerkende geur en van iedere lijn zijn er verschillende heerlijke producten verkrijgbaar. Denk aan Doucheschuim, Scrub, zalfjes, zeep, geurstokjes, de bekende adventskalender en uiteraard nog veel meer. Naast de bekende geuren staat dit merk vooral bekend om de kwaliteit die je geleverd krijgt. Ga even helemaal op in het moment, of dat nu in bad of onder de douche is!

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Rituals aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Rituals aanbiedingen. Onder andere bij; Bol.com, Douglas en Wehkamp Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Rituals aanbieding?

Er wordt gemiddeld €7,50 bespaard door gebruik te maken van een Rituals aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Rituals aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Rituals aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken