Rituals Hammam aanbieding

In de Rituals Hammam aanbieding gaat het om reiniging. De inspiratie voor deze reeks van producten komt uit Oosterse tradities met stoombaden. Dat zijn reinigingstradities die eeuwenlang werden gebruikt voor het reinigen van lichaam en geest. Uiteraard zijn de behoeften van tegenwoordig niet meer dezelfde als vroeger. Toch kunnen de eeuwenoude tradities nog steeds zorgen voor de warmte en de sensatie die door een Oosterse wellness ceremonie teweeg wordt gebracht. De producten die onderdeel zijn van de Rituals Hammam aanbieding zullen dat bewijzen.

Rituals adventskalender aanbiedingen:

Reiniging in vier stappen – Rituals Hammam aanbieding

Met de producten van de Rituals Hammam kun je je lichaam en geest door middel van een eigen wellness ceremonie reinigen. Dat kost ongeveer 40 minuten. Stap 1 is het reinigen. Masseer je huid en scrub deze daarna met een scrubhandschoen. Spoel de huid af met water en wrijf hem in met een bodycrème. In stap 2 gebruik je zwarte zeep om dode huidcellen van je huid te verwijderen. Dat heeft een diepere werking dan het scrubben. Spoel de zwarte zeep af met water. Stap 3 is het revitaliseren van de huid met een gel. Het rijke en zachte schuim geeft een weldadig gevoel. Stap 4 is het voeden van de huid met een speciale crème.

Rituals Hammam aanbieding

Eucalyptus en Rozemarijn

De kenmerkende stoffen die in de producten van een Rituals Hammam aanbieding zitten zijn Eucalyptus en Rozemarijn. Eucalyptus is een boom met sterke aroma’s, die een frisse geur en een opwekkend effect hebben. De olie van de Eucalyptus wordt als helend beschouwd. Het stimuleert lichaam en geest en wordt veel gebruikt in Turkse en Arabische badhuizen. Bij ons is het bekend als middel om de ademhaling te bevorderen bij verkoudheid. De olie uit Rozemarijn heeft een kalmerende werking. Het helpt met name om de huid beter in staat te stellen zich te herstellen.

Rituals adventskalender aanbiedingen:

Wat zit er in een Rituals Hammam aanbieding

Een Rituals Hammam aanbieding bevat een selectie uit een zeer groot aantal producten. Meestal zitten er in elk geval een hand wash, een foaming shower gel, een body cream, zwarte zeep en een hot scrub in. Maar het aantal artikelen dat onder de Rituals of Hamman worden geschaard is veel groter. Er zijn zelfs geurstokjes met de typische geuren van Hammam. Als je precies wilt weten wat er allemaal te koop is kun je het beste een bezoek brengen aan de site van Rituals. Daar wordt ook een goede beschrijving gegeven van de beste manier waarop je jezelf thuis kunt verwennen met een wellness behandeling.

Rituals Hammam aanbiedingen

Kenmerkende geuren

Een Rituals Hammam is eigenlijk speciaal voor vrouwen, maar er zijn ook veel mannen die de producten graag gebruiken. Dat komt door de kenmerkende geuren die door de eucalyptus en rozemarijn worden opgewekt. Als je voor het eerst gebruik wilt maken van een Rituals Hammam aanbieding moet je ervoor zorgen dat in elk geval de foaming shower gel deel uitmaakt van het pakket. Die is echt spectaculair. Je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken om een enorme hoeveelheid schuim te krijgen. Dat is niet alleen prettig, maar ook hartstikke leuk.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Rituals aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Rituals aanbiedingen. Onder andere bij; Bol.com, Douglas en Wehkamp Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Rituals aanbieding?

Er wordt gemiddeld €7,50 bespaard door gebruik te maken van een Rituals aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Rituals aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Rituals aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken