Rituals Happy Buddha aanbieding

Bij de ontwikkeling van de Rituals Happy Buddha aanbieding staan positivisme en geluk centraal. De inspiratie voor deze productlijn is de lachende monnik, die overal waar hij kwam in China mensen blij maakte met zijn aanstekelijke lach. Kenmerkend is de houding waarin hij wordt afgebeeld, wrijvend met zijn hand over zijn buik. De Rituals Happy Buddha aanbieding belooft iedereen van wat extra geluk te voorzien met de producten waarin zoete sinaasappel en cederhout zijn verwerkt. In slechts vier stappen zorg je voor verkwikking van je ziel en daardoor voel je je meteen een stuk opgewekter.

Rituals Happy Buddha aanbiedingen:

Geluk in vier stappen – Happy Buddha aanbieding

Met een Rituals Happy Buddha is geluk slechts 4 stappen verwijderd. Stap 1 is een douche nemen met de fameuze Foaming Shower Gel. Slechts een klein beetje gel geeft enorm veel schuim. Fijn voor je huid en leuk voor de geest. Stap 2 is een body scrub. Masseer de scrub met je handen over de huid en spoel je daarna af met warm water. Stap 3 is een verkwikkende behandeling met Body Cream. In stap 4 maak je je geluk compleet met een heerlijke Hair & body mist. Deze parfum zorgt ervoor dat je de hele dag een lekkere geur om je heen hebt.

Rituals Happy Buddha aanbieding

Sinaasappel en cederhout

De kenmerkende geuren die in alle producten van een Rituals Happy Buddha zitten zijn die van zoete sinaasappel en cederhout. De sinaasappel heeft een friszoete kruidige geur, die goed is voor je humeur en voor energie zorgt. Houd in gedachten dat deze geur afkomstig is van de sinaasappel, die met zijn oranje kleur volgens oosterse wijsheden een garantie is voor geluk en voorspoed. Cederbomen zijn een symbool van standvastigheid en onsterfelijkheid. De enorme grote bomen dienen vaak als bescherming van tempelcomplexen. De geur van cederhout is houtachtig en geeft een aangename prikkeling.

Rituals Happy Buddha aanbiedingen:

Wat zit er in een Rituals Happy Buddha aanbieding?

Het thema Happy Buddha bestaat uit enorm veel verschillende producten. Die zitten uiteraard niet allemaal in een Rituals Happy Buddha. Enkele aanbevolen producten uit dit thema zijn de Good Luck Scrub, de foaming douche gel, Happy Buddha shower oil en de bodycrème. Voor wie dat leuk vindt is er voor in de keuken een speciaal Happy Buddha afwasmiddel en een handzeep. Het kenmerkende is dat alle producten uit dit thema zijn verpakt in een opvallende oranje verpakking. Als je niet gelukkig wordt van de producten zelf, dan is in elk geval de verpakking wel een glimlach waard.

Rituals Happy Buddha aanbiedingen

Nog meer positivisme

Zoals je ongetwijfeld wel hebt begrepen wordt je gehalte aan vrolijkheid, positivisme en geluk een stuk hoger als je gebruik maakt van de producten uit een Rituals Happy Buddha aanbieding. Als je door die producten erg vrolijk wordt en de geuren erg aangenaam vindt, kun je overwegen om enkele van de aanvullende producten uit dit thema aan te schaffen. Niet voor je lichaam maar voor in huis. Want in dit thema zijn ook fijne geurstokjes en een huisparfum verkrijgbaar. De geurstokjes zijn gemaakt in dezelfde positieve oranje kleur als de verpakkingen van de andere producten.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Rituals aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Rituals aanbiedingen. Onder andere bij; Bol.com, Douglas en Wehkamp Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Rituals aanbieding?

Er wordt gemiddeld €7,50 bespaard door gebruik te maken van een Rituals aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Rituals aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Rituals aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken