Rituals Karma aanbieding

De vrolijkheid en luchtigheid van de zomer staat centraal in de Rituals Karma aanbieding. De gedachte achter dit thema is afkomstig uit het hindoeïsme. Vooral het idee dat je met aandacht voor jezelf en voor anderen een positieve vibe teweeg brengt, waar je in de vorm van geluk zelf weer van profiteert. In de producten die deel uitmaken van de Rituals Karma aanbieding is de zomer goed terug te vinden. Naast producten die de huid verzorgen zijn er ook producten die bescherming bieden tegen de zon en tegen uitdrogingsverschijnselen door de zonnewarmte.

Rituals Karma aanbiedingen:

De magie van de lotusbloem – Rituals Karma aanbieding

Rituals Karma aanbiedingenDe lotus vertegenwoordigd alleen maar goede dingen. Hij staat symbool voor schoonheid en zuiverheid. Lotusolie is befaamd vanwege de verzorgende eigenschappen. Een ander belangrijk element van de producten in de Rituals Karma is witte thee uit China. Door toevoegingen van extracten van witte thee krijgen huidproducten en parfums een soort frisheid. Het is een heel pure geur met een sterke associatie van bloemen. Van witte thee wordt gezegd dat het de zintuigen prikkelt en op scherp zet. Door de combinatie van de lotus en witte thee zijn er producten ontstaan die vooral geschikt zijn voor de zomer.

Positief in drie stappen

Net zoals bij de andere thema’s mag ook bij de Rituals Karma de befaamde Shower Gel niet ontbreken. Deze gel explodeert bijna tot een enorme hoeveelheid doucheschuim zodra hij in contact komt met water. Dat zorgt voor een geweldige sensatie voor de huid. Een douche met Shower Gel is de eerste van drie stappen om je zomerdag op een positieve manier te beginnen. Stap twee is je huid te beschermen met Sun Protection Milky Spray, zodat je gerust de zon kunt inlopen. Het is natuurlijk altijd goed om je huid naderhand te verwennen en verzorgen met een vocht inbrengende aftersun lotion. Ook die heeft die typische fijne bloemengeur. Deze lotion zorgt er bovendien voor dat je langer kunt genieten van je mooie zomerse teint.

Rituals Karma aanbiedingen:

De inhoud van de Rituals Karma aanbieding

Welke producten er in de Rituals Karma aanbieding zitten kan verschillen, want het assortiment is groot. Een Hair & Body Mist spray zorgt dat je de hele dag een lekkere bloemengeur bij je hebt. Met een Footscrub met Chinese Munt krijg je superzachte voeten. Een heel bijzonder product voor de zomer is een anti-perspirant. Die zorgt ervoor dat je niet gaat zweten. Je hebt dus ook geen last van vervelende geurtjes. Een anti-perspirant werkt dus anders dan een deodorant, maar geeft ook 24 uur lang bescherming tegen zweten en ongewenste geurtjes.

Rituals Karma aanbieding

Als je een gevoelige huid hebt is de Sun Protection Face Cream in de Rituals Karma aanbieding echt een aanrader. De crème is niet vet, trekt snel in en ruikt lekker. Het allerbelangrijkste is dat hij zijn werk goed doet. Deze Face Cream is verkrijgbaar met een beschermingsfactor 50 en 30. Hij is zelfs waterbestendig, maar vertrouw hier niet teveel op. Je kunt beter een keer extra insmeren. De Self Tanning Body Lotion is ideaal voor huidtypes die langzaam bruin worden. Deze lotion geeft een mooie egale tint, die niet snel vervaagt.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Rituals aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Rituals aanbiedingen. Onder andere bij; Bol.com, Douglas en Wehkamp Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Rituals aanbieding?

Er wordt gemiddeld €7,50 bespaard door gebruik te maken van een Rituals aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Rituals aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Rituals aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken