Rituals Sakura aanbieding

De Rituals Sakura aanbieding verwijst naar een traditie in Japan, de ceremonie van de Hanami. Sakura betekent kersenbloesem. Die bloeit in het voorjaar en zorgt voor een geweldige bloemenpracht. Het vallen van de wit-roze blaadjes van de bloesem is als een geurige sneeuwbui. Tijdens de Japanse Hanami ceremonie worden zowel de schoonheid van deze bloesem als de vergankelijkheid van die schoonheid gevierd. De korte bloeitijd van de bloesem staat symbool voor de ontwakende natuur en de voor de vluchtigheid van de schoonheid en van het leven. Die gedachte is ook de basis voor de Rituals Sakura.

Rituals Sakura aanbiedingen:

Producten uit de Rituals Sakura aanbieding

De producten uit de Rituals Sakura aanbieding zijn al heel wat jaren op de markt. Ze hebben een duidelijke verwijzing naar de kersenbloesem. Ze hebben dezelfde zoete geur, die wordt gecombineerd met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk. De Rituals Sakura set bestaat uit drie basisproducten: een scrub, een douchegel en een bodycrème. Ter aanvulling is er Rituals Sakura Blossom water verkrijgbaar. Dat is een body mist die zorgt voor een extra energiek gevoel. Net zoals alle Rituals producten is het de bedoeling dat je deze producten in samenhang gebruikt. Door dat met een zekere regelmaat te doen kun je vol energie aan de dag beginnen.

Rituals Sakura aanbieding

Elkaar aanvullende producten

De hoofdingrediënten van de producten uit de Rituals Sakura aanbieding zijn kersenbloesem en rijstmelk. Kersenbloesem heeft een rustgevend effect. Rijst vertegenwoordigt geluk, vruchtbaarheid en weelde. Als je het op de huid gebruikt draagt dat bij aan een zacht en soepel gevoel. De huid krijgt bovendien een gezonde gloed. Als je het goed doet gebruik je de verschillende producten als in een soort ritueel. Dat begint met het reinigen met douchegel. Daarna volgt een goede massage met een scrub en als laatste masseer je je huid in met een lichaamscrème.

Rituals Sakura aanbiedingen:

De reiniging en het masseren

Reinigen doe je in een bad of douche met de douchegel uit Rituals Sakura. Van alle soorten douchegel van het merk is bekend dat het rijk schuimt en heel lekker ruikt. Bij de douchegel uit het thema Sakura is dat niet anders. De geur is niet overheersend, maar wel lekker fris. De volgende stap in het verzorgingsritueel doe je met de Sakura scrub. Dat is een behoorlijk grove scrub, die je moet aanbrengen op de vochtige huid. Deze scrub ruikt, net als de douchegel, lekker fris en zoetig naar kersenbloesem en rijstmelk. Eén keer per week scrubben is voldoende. Spoel de scrub na afloop meteen met warm water af.

Rituals Sakura aanbiedingen

 

Het resultaat van de Rituals Sakura aanbieding

Hoewel een scrub en een douche al het gevoel geven dat je herboren bent, is de beleving pas compleet als je na het douchen gebruik maakt van de lichaamscrème. De crème uit de Rituals Sakura aanbieding is rijk en vol, maar hij trekt heel snel in de huid. De geur van de lichaamscrème lijkt sterk op die van de scrub en de douchegel, maar hij is niet overheersend. Daardoor kun je hem prima combineren met een parfum of met het Blossom water uit Rituals Sakura.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Rituals aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Rituals aanbiedingen. Onder andere bij; Bol.com, Douglas en Wehkamp Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Rituals aanbieding?

Er wordt gemiddeld €7,50 bespaard door gebruik te maken van een Rituals aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Rituals aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Rituals aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken