Rituals Samurai aanbieding

De producten uit de Rituals Samurai aanbieding zijn ontwikkeld voor mannen. De producten zijn geïnspireerd op de manier waarop Japanse krijgsheren zichzelf verzorgden. Zij moesten klaar zijn voor hun strijd tegen rivaliserende krijgsheren en daar was een uitstekende mentale en lichamelijke conditie voor vereist. De oefeningen die de krijgsheren bedachten zijn het resultaat van jaren van studies en ervaring. Er is aandacht voor vaardigheden op het strijdtoneel, maar ook de helende invloed van rust en slaap werd erkend. De Rituals Samurai aanbieding is hierop geïnspireerd. Er zijn vier productlijnen: Classic, Shave, Face en Sport.

Rituals adventskalender aanbiedingen:

Ingrediënten van de Rituals Samurai aanbieding

Net als bij alle thema’s van dit beautymerk is het ook bij de producten in de Rituals Samurai aanbieding de bedoeling dat deze in samenhang met elkaar worden gebruikt. De hoofdingrediënten die gebruikt worden zijn organische bamboe en Japanse munt. Aan bamboe wordt een aantal typisch mannelijke kenmerken toegedicht, zoals vastberadenheid, flexibiliteit en kracht. Dat komt overeen met de eigenschappen van de bamboeplant. Bamboe als toevoeging aan huidproducten heeft een voedende werking. Het ruikt fris, maar is niet overheersend.

Ook munt, een ander belangrijk ingrediënt van de Rituals Samurai aanbieding, staat voor frisheid. Japanse munt heeft niet zo’n overheersende geur als de bij ons bekende pepermunt. Japanse munt wordt toegevoegd aan producten die worden gebruikt na een grote fysieke inspanning. Dan heeft het een verkoelende werking. Na afloop van de behandeling voel je jezelf helemaal opgefrist en voldaan van je grote inspanning. Van Japanse munt is ook bekend dat het helpt ter voorbereiding van grote geestelijke inspanningen. Als je last hebt van stress heeft munt een heilzame werking. Het zorgt ervoor dat je weer een heldere geest krijgt.

Rituals Samurai aanbiedingen

Rituals adventskalender aanbiedingen:

Shave en Face

Het effect van de Face- en Shave-lijn in de Rituals Samurai aanbieding hebben min of meer hetzelfde doel: de huid gezond houden. In de Shave-lijn zijn producten gebundeld voor het verkrijgen van een gladde, stralende huid. De producten in de Shave-lijn zijn een gel, balsem voor na het scheren, crème en een lotion voor na het scheren. In de Face-lijn wordt de hele gezichtshuid optimaal verzorgd. Naast munt en bamboe zitten er in deze producten ook ginseng en wakame. Deze ingrediënten zijn vocht inbrengend en zorgen ervoor dat de huid soepel wordt en minder gevoelig is voor invloeden van buitenaf. De Face-lijn bevat schuim, anti-age crème, hydratatiecrème, baardolie en een oogcrème tegen vermoeidheid.

Rituals Samurai aanbieding

Classic en Sport

Mannen die veel aan sport doen zullen veel plezier beleven aan de Sport-lijn uit de Rituals Samurai aanbieding. De producten uit de Sport-lijn zorgen ervoor dat het lichaam nieuwe energie krijgt. Als je ze in de ochtend gebruikt voordat je naar het werk gaat zorgt het voor een verfrissende energieke geur. Producten in deze lijn zijn shampoo, douchegel, anti-transpirant producten en body lotion. De Classic lijn uit de Rituals Samurai aanbieding is er voor de man die goed verzorgd wil zijn en daar ook aandacht aan wil besteden. Aan de producten is met name cederhout toegevoegd voor een chique uitstraling. De Classic-lijn bevat dezelfde soort producten als de Sport-lijn, aangevuld met wax en producten voor de verzorging van de handen.

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Rituals aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Rituals aanbiedingen. Onder andere bij; Bol.com, Douglas en Wehkamp Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Rituals aanbieding?

Er wordt gemiddeld €7,50 bespaard door gebruik te maken van een Rituals aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Rituals aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Rituals aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken